Bemutatkozás Szolgáltatások Termékek Árlista Elérhetõség Partnerek  
Kozmetikai kezelés - a hétköznapok szabadsága

Testünk legnagyobb felületû érzékszerve a bõrünk, nemcsak a testet borító szervként, hõháztartásunk szabályozójaként, hanem jó megjelenésünk biztosítójaként is jelen van mindennapjainkban. Bõrünk ápolása és védelme nagyon fontos nemcsak már kialakult problémák, hanem a hétköznapjaink során is. A higiénikus, szép, friss megjelenésünk elsõ lépcsõje szintén a bõrünknél kezdõdik.
Ki ne ismerné például a reggeli karikás, duzzadt szemeket? Arcunk ápoltsága hûen tükrözi közérzetünket, lelkiállapotunkat.

Mit tehetünk, hogy bõrünk az õt megilletõ bánásmódban részesüljön?
Bízom benne, hogy segíthetek a kérdés megválaszolásában.

Stúdiónkban a kozmetikai kezelések széles tárháza várja a bõr-, szépségápolásra és pihenésre vágyókat. Mai rohanó világunkban kiemelkedõen fontos a mindennapi stressz káros hatásainak ellensúlyozása. A kozmetikában alkalmazott kezelések során nemcsak a különbözõ bõrproblémákra, hanem a stresszoldásra is megoldást találhatunk nemtõl függetlenül tinédzserkortól egészen az idõsebb korig.

A szolgáltatási paletta változatos és folyamatosan bõvül. Ezzel is biztosítjuk a kezelések egyénreszabottságát, a kezelések variációival pedig a rendelkezésre álló idõ és anyagi lehetõségekhez mért választási lehetõséget. Stúdiónkban a német Gertraud Gruber által alapított kozmetikai cég termékeit használjuk. A kezeléseket a kiváló minõségû, az Ön egyéni igényeihez választott ápolószerekkel tesszük teljessé.

A kozmetika kabinrendszerben mûködik, ezáltal biztosítva a nyugalmat, segítve az ellazulást és a feltöltõdést. A kezelések, a lágy zenével kombinálva teljessé teszi a testi-lelki kikapcsolódást, így vendégeink a kezelések után megújulva folytathatják mindennapi életüket. A segítségnyújtás az otthoni bõrápoláshoz, valamint a teljeskörû tanácsadás a kezelések alkalmával, a legfontosabb lépések közé tartozik. A teljesség érdekében a kezelés során használt anyagok az otthoni ápoláshoz megvásárolhatóak, hiszen csak kozmetikus és vendég együttmûködve tudja megõrizni a kezelések során elért eredményt. Napjainkban egyre többen felismerik, hogy a mindennapos ápolással a kezelések közötti idõszakban szinten tudják tartani bõrük állapotát.

Az egészség szépség, a szépség öröm - ajándékozza meg bõrét egy csepp kényeztetéssel!


Kozmetikusként bízom abban, hogy többéves tapasztalattal és a folyamatos továbbképzések segítségével biztosíthatom
az Ön számára az egyéni bõrtípusra szabott és egyéni igényeknek megfelelõ bõr-, és szépségápolást.